В Англия откриха нов тип коронавирус

Pan.bg 11 мар 2021 | 18:48 views (1240) commentaries(1)
img
pan.bg

Обществената здравна служба на Англия (PHE) обяви нов тип коронавирус при двама души в югоизточната част на страната. Те наскоро са посетили остров Антигуа в Карибите. Съобщава Reuters.

Отбелязва се, че новият коронавирус има сходни черти с други щамове, но в момента няма да бъде класифициран отделно.

Този тип инфекция включва мутации с шипове E484K и N501Y и няма заличавания (хромозомни пренареждания със загуба на хромозомни участъци), които биха могли да бъдат отнесени към вариант предизвикващ безпокойство (VOC).

Източник: gazeta.ru Снимка: Reuters

Превод и редакция: pan.бг
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 1

 1. #1
  Borei 11 мар 2021, 20:12
   
  6
   
  2

  "...нов тип коронавирус..."
  Бла, бла, бла...

  И кой го "открил"?
  "Обществената здравна служба на Англия (PHE)"

  Нали тези откриха и руският "Новичок", който бил "отровил" Скрипалите?
  Тези постоянно лъжат, мажат и са гадни ненормалници!

  По-добре да си кажат, в коя тяхна лаборатория са го "открили"!
  Фашизмът се завърна и ще напредва все по-открито. А с "ваксините" и с "новите типове вируси" ще намалят "безполезните хора на планетата"!

  Някога германският фашизъм се основаваше на етнически принцип: "Арийците са свръх-хора и са над другите. Те имат право да изтребват всички други унтерменшени (малоценни хора)"

  Днешният фашизъм се основава на материалното богатство. Тези, които са събрали и успяли да натрупат огромни състояния с годините, "имат право да управляват света, да "ваксинират" всички с недоправени ваксини и да "освободят планетата от излишното население"! Днес те са "важните" и те "имат право да изтребят другите", "малоценни хора" по света... "Малоценността" се основава на това, че последните са по-бедни от тях! Само на това! Едните печатят пари на хартия и за това са "по-умни" и "по-важни" от другите!

  Фашизмът днес е много по-опасен. Ще измрат милиарди от него, понеже и тези днешните фашисти са същите психопати, както и хитлеровата банда някога!
  НО днес възможностите за пропаганда и за масово, индустриално организирано унищожение на хората са нараснали многократно. А и заблудата чрез медиите е много по-брутална!

  Виждате ли с какво имаме работа днес? Ние, като страна, официално някога бяхме и с Хитлер. А и сега сме пак "вътре", само че днес се изтребва населението на всяка страна, под държавното управление на този процес. И след като държавните органи си изпълнят задачата, ще бъдат унищожени и те!
  Накрая ще останат само психопатите, тези познатите фамилии, за чиито богатства даже и Форбес никога не казва нищо!

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка