Пловдивският районен кмет Ральо Ралев плати 150 000 лева, за да излезе на свобода

Pan.bg 09 сеп 2019 | 16:28 views (335) commentaries(0)
img ТrafficNews

Задържаният по обвинение в корупция е напуснал пределите на следствието през почивните дни

"Както той, така и семейството му ще запазят мълчание на този етап. Когато г-н Ралев е готов ще потърси медии", заяви адвокат Сузана Алепова. Тя не пожела да конкретизира от къде кметът на район "Северен" е получил средствата за гаранцията си.

Все още Ралев не е решил как ще процедира относно работното място. Към момента в администрацията на районното кметство не е постъпвала заповед от него, нито заявление, че ръководителят им ще се завърне.

"Нямаме все още връзка с Ральо Ралев. Очакваме нареждания, в готовност сме. Когато има яснота, дали кметът ще се прекрати неплатения отпуск, ще бъдете уведомени", заяви временно изпълняващият длъжността кмет на район "Северен" - Лариса Кътова.

Ралев изкара повече от 3 месеца в ареста, след като бе арестуван на 30 май. Той бе задържан по обвинение в корупция. Според прокуратурата строителен предприемач в Пловдив бил изнудван за 60 000 лева, за да му бъде издадено строително разрешение от район Северен. Заедно с Ралев бе арестуван и посредникът, който е получил белязаните пари - карловският бизнесмен Иван Делевски.

Заб.ред. Данъчната декларация на г-н Ралев: https://register.caciaf.bg/2019/33F96DEE-88A9-407B-B14E-D1E47188152596464.xml?fbclid=IwAR2R4k7-c_xE8segD2Bwo1BQerGlT7Ca6iIjj9M6JmJGFViEXDt2UrsQhfo
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ, ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА!


Регистрирай се

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker