Какво казват древните китайски пророчества за вируса убиец в Ухан

Pan.bg 28 яну 2020 | 15:23 views (722) commentaries(0)
img
blitz.bg


Китайският коронавирус бе коментиран и от любителите на постоянно наближаващия Апокалипсис. Те веднага извадиха от "прашните архиви" древния китайски ръкопис Tui bei tu (Туй Бей Ту), написан още през VII век, ако не и по-рано.

Това са 60 рисунки с пояснения към тях във вид на стихове. И едното, и другото е доста символично, мъгляво и многовариантно за тълкуване.

Писанията приличат на тези на Нострадамус, които стават разбираеми само, след като описните в тях събития се случат. И в дадения случай се смята, че 55 от картинките вече са се сбъднали, защото описваните в тях събития са били предсказани със съвършена точност, например, идването на комунистите на власт в Поднебесната.

В дадения случай изследователите се интересуват от останалите "картички", в 56ата от тях са изобразени два войника, олицетворяващи два континента.

Между тях има океан, в който сноват риби (кораби). В небето се бият птици (самолети). Стихотворението към тази рисунка ужким пояснява, че сблъсъкът в дадения случай не зависи от войниците, а това ще е война на технологиите на Изтока и Запада, където отгоре има гъба, а отдолу пожар.

Тоест световната ядрена война, която, съдейки по всичко, ще ни разтърси сериозно, но няма да погуби света, е неизбежна.

От тази гледна точка, наплашилият всички китайско коронаворус не може да бъде световна катастрофа, както казват журналистите песимисти, конспиролозите и дори уфолозите.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ, ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА!


Регистрирай се

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker