Морска администрация - Панама откри офис в Бургас

Pan.bg 21 апр 2021 | 19:19 views (1376) commentaries(0)
img Имаме удоволствието да Ви информираме, относно решението на Морска администрация на Република Панама да разкрие свое официално представителство в България.

Офисът ще бъде в гр. Бургас, а изпълняващ функциите му е възложено на фирма, член на БМК - Легал Маритайм Консулт ЕООД, с управител Християна Бихлюмова - Русинова (Deputy Registrar).

Дейността, която ще извършва офисът, е свързана с регистрация на кораби под Панамски флаг, издаване на енодорсмънти на моряци, както и всякакви други дейности, които се изискват и са необходими за плаването на даден кораб под флага на Панама, в това число вписване на ипотеки, заверки на договори и удостоверителни дейности.

Ние сме изключително радостни от факта, че Панама, като най-голяма Морска администрация в света, реши да разкрие свое представителство в България. Надяваме се това да бъде от значение и полза за развитието на морския бранш в страната ни.

Българска морска камара /www.bcs.bg/

На снимките: Емблема на Морска администрация на Република Панама и контейнеровозът Sheila, регистриран под панамски флаг, който посети пристанище Варна-запад през лятото на 2019 г.


РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >


Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


Морска администрация - Панама откри офис в Бургас

ПРЕДИШНА СНИМКА 3/9 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Поръчайте с до -25% отстъпка

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка