Warning: getimagesize(http://bgr.news-front.info/wp-content/uploads/2016/11/0074302001478470307_573602_600x458.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/panbgwz9/public_html/view_article.php on line 197

Ген. Радев: «Това е разгром и пълно политическо безсилие на ГЕРБ»

Pan.bg 08 ное 2016 | 11:31 views (3130) commentaries(5)
img Нека да видим какво става в лагера на нашите опоненти, обзети от паника след разгрома на първия тур. Това заяви за предаването „12+3“ по „Хоризонт“ ген. Румен Радев.

«Казвам разгром не заради процентите, тук не говорим за някакви си 3-4 процента, но стана това, че те загубиха в София, Пловдив. Те загубиха в големите градове. Те изобщо загубиха в градовете на България. И нещо много по-страшно за тях — загубиха подкрепата на хората в активна възраст, на образованите хора. Предполагам, че вече сте виждали и разбивката на «Галъп». Там има интересни таблици и интересни данни. Това разби мита, че за тях са всички образовани, интелигентни млади хора.

Усеща се пълното политическо безсилие на противниците ни, които, в опита си да излязат от ситуацията, се превръщат в дилъри на страх.

Първата мантра, първият страх е, че виждате ли, идва чудовището БСП-ДПС. Не го връщам аз. Те забиват този пирон в съзнанието на хората. Те бъркат президентските с парламентарните избори.

Това са едни безпочвени внушения.

Много ясно казах, че не съм водил и не водя никакви пазарлъци с партийни централи.

Разчитам на гласовете на всички българи.

Това го заяви и г-жа Нинова. Слушах и пресконференцията на ДПС – няма никакъв, явен дори, намек за подкрепа към мен. Те ще гласуват за промяната, каквото и да значи това. Но нека видим данните. Г-жа Цачева в смесените региони, ако видите данните от ЦИК, има два пъти повече гласове от мен.

При данните от Турция Цачева има повече гласове от мен.

Затова поведението на ГЕРБ е дилърство на страх.

Дилърство на страх в условията на пълно политическо безсилие. Даже не генерал Радев, а как го казваха — червения генерал. Ами нека се строят Цачева, Москов, Ненчев, нека си покажат дипломите, да планират като мен 10-15 учения в системата на НАТО, с много полети, с много рискове, с реални действия. Тогава да се мерим кой какъв е. Така просто звучи несериозно.

България има ясна евроатлантическа ориентация и това никога, абсолютно никога не е била поставяно от мен за някакво разглеждане. Но ние в момента сме повече консуматор на решения в съюзите, в които членуваме. А трябва да станем генератор на решения в рамките на тези съюзи.

Ето това управляващите не могат да постигнат.

И рано или късно те усещат,
че ще им се потърси отговорност за много пропуснати ползи от членството ни в тези съюзи. В никакъв случай няма смяна на ориентация, това е плашилото, което в безпомощност те размахват. И виждате ли, г-жа Цачева ще се изправи с гърди, ще брани всички млади от червения генерал, който ще ги лиши от тяхното бъдеще.

Напротив, видяхме какво мислят младите за нея.

Страната ни има право да търси по-изгодни за своите граждани и бизнес условия в отношенията си с Русия.

Защо трябва еврофилията непременно да означава непременно русофобия? За тях евроатлантическата мантра означава непременно «враг с Русия». За мен това е нездравословна позиция.
Министърът на отбраната Николай Ненчев е отдавна компрометиран и дискредитиран министър, който е вреден за националната сигурност.

Страната ни има собствена авиация, а заплаща съвместните дейности по Air policing.

Поканих опонента си Цецка Цачева на дебат още миналата седмица и обеща да се яви на такъв, когато двата щаба се разберат.

Благодаря, че тя приема, каза Радев.

Да, нямам опит в политически зависимости, в бизнес интриги, в корпоративни схеми. Много съм зле.

Нямам опит като други хора от отсрещната страна, да сменям партия след партия, само и само да извличам някакви облаги или да стоя на власт. Но имам опит, който те нямат. Имам опит как се работи всеотдайно за България».bgr.news-front.info
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 5

 1. #1
  Военен 08 ное 2016, 12:01
   
  30
   
  2

  Това е моят президент!

 2. #2
  деНиро 08 ное 2016, 14:13
   
  17
   
  2

  По-умно и точно не може да се каже!!
  Румен Президент!

 3. #3
  Ганю Сомов 08 ное 2016, 22:23
   
  8
   
  1

  Марш,марш,
  с Генерала наш,
  на избори да се явим
  и Герберите победим!

 4. #4
  Любо 09 ное 2016, 12:22
   
  4
   
  1

  Българи, Гласувайте на 13 ноември за промяната! Крайно време е да се изметат тиквите, кратуните, гнилите ябълки и калинките от българската политика.

 5. #5
  серж 09 ное 2016, 17:57
   
  2
   
  1

  пРЕДЛОЖЕНИЕ:По време на дебата с крокодила Цаца преди изборите и задайте един и същ въпрос :
  1.На английски
  2.На немски
  3.на руски
  4.Преведете и го на български накрая
  да се посмея с нейната неграмотност.

Социални мрежи

Поръчайте с до -25% отстъпка

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка