ПОРЕДНИЯТ УМЕН ЧОВЕК ЗАСТАНА ДО ГЕН.РАДЕВ: ТОЙ ЩЕ ПОМЕТЕ ЦЕЦКА НА БАЛОТАЖА!!!

Pan.bg 10 ное 2016 | 19:06 views (5529) commentaries(0)
img
Правителството на ГЕРБ е свързано с властовия център зад Хилари Клинтън
Боян Чуков след победата на Тръмп в САЩ: Румен Радев ще помете Цачева на балотажа


Новата власт в Белия дом ще предизвика сериозни политически промени в България, конфронтацията между Русия и Америка ще намалее


Доналд Тръмп е близо до изборна победа в президентската надпревара в САЩ*. Една победа на Доналд Тръмп ще доведе до сериозни промени в България. Правителството на ГЕРБ е обвързано с властовия център, който стои зад Хилари Клинтън, Виктория Нюланд, генерал Петреус и други. Става въпрос за „партията на войната“ в САЩ или т. нар. неокони.

Особено ярки клакьори на неоконите в България са г-н Даниел Митов и г-н Николай Ненчев. Затова медийната истерия у нас в полза на Хилари Клинтън е толкова силна. Да не забравяме, че съветник на Доналд Тръмп е генерал Майкъл Флин, който бе ръководител на американското военно разузнаване. Същият този, който беше сниман преди време да вечеря на една маса с Владимир Путин по време на прием в Москва. Генерал Румен Радев в своите външнополитически позиции се приближава плътно до тези, които изказа генерал Майкъл Флин.

Ако Доналд Тръмп победи и стане президент, то на втория тур категорична победа на нашите президентски избори ще постигне г-н Румен Радев. Ще помете г-жа Цецка Цачева. Ще стартира окончателното затихване във времето на проекта „ГЕРБ“. Това ще предизвика лавина от промени в нашата страна. Ще започне процес на подмяна на една голяма част от политическия елит. Ще настъпят и сериозни промени в „информационно-аналитичния спецназ“, който сега обслужва неоконите в България. Последният ще се „пренастрои“ съгласно новите реалности. Ще се променят значително и партийните елити.

Геополитическата конфронтация между Русия и САЩ на българска територия ще намалее значително. Ако Хилари Клинтън победи в изборите, то у нас финалът на президентските избори не е с много ясен финал. Ще се закрепи статуквото и ще настъпи турболентен период с непредвидими последствия. Естествено, на българската територия ще продължи нарастването на конфронтацията между Русия и САЩ. От което всички българи само ще загубят.

Забележка: Ако горното е вярно, то е и логичното обяснение защо при пълен организационен разпад на БСП...картата почервеня на първия тур от президентските избори.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Поръчайте с до -25% отстъпка

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка